"Hayat, Hıdır Keleş'ini kaybetti"

"Hayat, Hıdır Keleş'ini kaybetti"

Duayen Gazeteci Hıdır Keleş, yakalandığı Covid-19 hastalığına yenik düştü.

Günlerdir koronavirüs tedavisi gören eski Halk Gazetesi sahibi ve Kars Gazeteciler Birliği'nin ortağı Hıdır Keleş, bugün aramızdan ayrıldı. Gazetesi Hıdır Keleş’in ani vefatı Kars’ta derin üzüntü yaşattı.

Gazeteci Keleş'in hayatını kaybetmesi kentte geniş yankı buldu, bütün sosyal medya hesaplarından, değişik kanatlardan veya tam zıt siyasi görüşlerden dahi aynı üzüntü ile paylaşılan kayıp, davet mahiyetinde yayınlandı.

Merhum Keleş'in vefatı haberini alan sevenleri koronavirüs tedbirlerine rağmen evine akın edip, hiç gelmeyecek olan gazeteciyi vefa yolunda ateş yakarak sokaklarda beklediler.

Gazeteci Keleş'in yakınları biriken kalabalığı evlerine göndermek için büyük çaba sarf etti. Bu davranış duayen gazeteci merhum Keleş'in yaşam boyunca sürdürdüğü şerefli gazetecilik ilkesinin neticesi olarak yorumlandı. 

Hıdır Keleş'in hayatını kaybetmesinin yankılarını sorduğumuzda, acısını paylaştığımız merhum Keleş'in oğlu Gazeteci Çetin Keleş, "Hayat, Hıdır Keleş'ini kaybetti." yanıtını verdi. Gazeteci Hıdır Keleş’in cenazesi yarın Sukapı Mezarlığında toprağa verilecek.

Bizlerde Kars Gazeteciler Birliği olarak Hıdır Keleş'e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Kars basın camiasına baş sağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Taziye için oğlu Çetin Keleş: 0 532 680 23 44

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler