Iğdır Aşağı Karasu 1. Kısım İnşaatı sözleşmesi imzalandı

Iğdır Aşağı Karasu 1. Kısım İnşaatı sözleşmesi imzalandı

Iğdır Aşağı Karasu Taşkın Koruma ve Sınır Güvenliği 1. Kısım İnşaatı ile taşkın zararları önlenecek ve sınırımız daha güvenilir hale gelecek. 

ERCÜMENT DAŞDELEN / KARAS HAKİMİYET

Iğdır Aşağı Karasu Taşkın Koruma ve Sınır Güvenliği 1. Kısım İnşaatı sözleşmesi imzalandı.
DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğünün 2019 yılı yatırım programında bulunan Iğdır Aşağı Karasu Taşkın Koruma ve Sınır Güvenliği 1.Kısım İnşaatı İşinin ihalesi 24.06.2018 tarihinde yapıldı.
Kesinleşen ihale kararı neticesinde ön mali kontrol onayı yapılan işin sözleşmesi, DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici firma Bursan İnş. Ener. Mad. San Tic. A. Ş. arasında imzalandı.
DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, yaptığı açıklamada, “Sözleşmesi imzalanan iş kapsamında; Iğdır ilinde Türkiye-İran Sınırı Dilucu Bölgesinde güvenlik amaçlı olarak yapımı gerçekleştirilecek 18.500 metre sedde imalatı, 13.500 metre tahliye ve drenaj kanalı ile 4 adet araç ve yaya geçiş köprüsü yapılmasını kapsayan Iğdır Aşağı Karasu Taşkın Koruma Ve Sınır Güvenliği işinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete alınması sağlanacaktır. Iğdır ilimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler