İskele yıkılınca tekne rafa kaldırıldı!

İskele yıkılınca tekne rafa kaldırıldı!

Çıldır Gölüne giden vatandaşlar ‘bir umut’ ailesi ile birlikte göl üzerinde tekne gezintisi yapacaklarını düşünürlerken, tekneyi platform üzerinde görünce umutları da tükenmiş oluyor.

Volkan KARABAĞ

Kars - Ardahan sınırları içerisinde yer alan yaz ve kış turizminde büyük öneme sahip olan Çıldır gölü normalleşme süreci ile birlikte yerli ve yabancı turistlerle adeta dolup taşıyor. Günü birlik ziyaretlerin yanı sıra Kütük Evde konaklamada istenilen düzeyde ancak Çıldır Gölünde kışın atlı kızaklara binen yerli ve yabancı ziyaretçiler yaz mevsiminde göl üzerinde tekne gezintisi yapamıyorlar.

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan tarafından yaz mevsiminde göl üzerinde vatandaşların tekne gezintisi yapmaları için Çıldır Gölüne görkemli bir tekne indirildi. Tabi bu tekne için bir de iskele yaptırıldı. Ancak aradan geçen kısa sürede iskele yıkıldı. İskelenin yıkılmasının ardından Çıldır Gölünde vatandaşlara hizmet vermesi için getirilen tekne de hizmet dışı kaldı. Tekne şimdi adeta açık hava müzesinde sergilenir gibi kurulan platform üzerine konulurken, iskelenin yeniden yapımı ise söz konusu bile değil.

Çıldır Gölüne giden vatandaşlar ‘bir umut’ ailesi ile birlikte göl üzerinde tekne gezintisi yapacaklarını düşünürlerken, tekneyi platform üzerinde görünce umutları da tükenmiş oluyor. Çıldır Gölünde yeniden hizmet vermesi için yetkililere seslenen çocuklar, “Ailemiz ile çıldır gölü üzerinde tekneye binmek istedik. Ancak tekne gördüğünüz gibi kullanılmıyor.” açıklamasında bulundular.

iskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(1).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(2).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(3).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(4).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(5).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(6).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(7).jpgiskele-yikilinca-tekne-rafa-kaldirildi!-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler