İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Selim Belediyesine ambulans hibe etti

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Selim Belediyesine ambulans hibe etti

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Selim Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere donanımlı ambulans hibe etti.

KARS HAKİMİYET
Göreve başladığı günden bugüne “Selim ilçesi hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla çalışan Başkan Coşkun Altun, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce Selim Belediyesine hibe edilen ambulansı  teslim aldı.
Altun, yaptığı açıklamada, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce Selim Belediyesine ambulans hibe edilmesi nedeniyle desteklerinden dolayı 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Acil Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Dr.Eray Çınar’a teşekkür etti.

selim-belediyesinin-hizmetine-verilen-ambulansi-selim-belediye-baskani-coskun-altun-teslim-aldi.-baskan-altun-yaptigi-aciklamada,-ambulansin-teslim-ilceye-verilmesinde-desteklerinden-dolayi-kars-milletvekilli-ah.jpgselim-belediyesinin-hizmetine-verilen-ambulansi-selim-belediye-baskani-coskun-altun-teslim-aldi.-baskan-altun-yaptigi-aciklamada,-ambulansin-teslim-ilceye-verilmesinde-desteklerinden-dolayi-kars-milletvekilli-ahme-(1).jpgselim-belediyesinin-hizmetine-verilen-ambulansi-selim-belediye-baskani-coskun-altun-teslim-aldi.-baskan-altun-yaptigi-aciklamada,-ambulansin-teslim-ilceye-verilmesinde-desteklerinden-dolayi-kars-milletvekilli-ah-(7143530).jpgselim-belediyesinin-hizmetine-verilen-ambulansi-selim-belediye-baskani-coskun-altun-teslim-aldi.-baskan-altun-yaptigi-aciklamada,-ambulansin-teslim-ilceye-verilmesinde-desteklerinden-dolayi-kars-milletvekilli-ah-(7143529).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler