İYİ Parti Kars’ta sahaya indi

İYİ Parti Kars’ta sahaya indi

Yerel seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Kars’ta sahaya indi.

Volkan KARABAĞ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen başkanlığında İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, GİK üyesi İsmet Kocak, Özdemir Polat ve Celal Karapınar, kurucu üyeler Cezmi Polat, Zekai Kaya ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Feryal Tanrıverdi Kars’a geldi.

Ahilik Haftası nedeniyle Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa katılan İYİ Parti heyeti daha sonra vatandaşlarla görüştü. Kars Ticaret ve Sanayi Odasını, Ziraat Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Atatürkçü Düşünce Derneğini, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini ve ve basın mensuplarını ziyaret eden İYİ Parti heyeti parti binasında istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda İl Başkanı Settar Kaya’nın istifasının ardından İYİ Parti Kars İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti. Törende İYİ Parti Kars İl Başkanlığına atanan Yüksel Akbaba görevi devraldı.

Devir teslim töreni öncesi açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen “24 Haziran Genel seçimlerinin ardından İyi Parti Genel Merkezinin vermiş olduğu karar neticesinde teşkilatlarda revizyona gidildi. Bu yapılanma neticesinde 81 ilin tamamında il başkanları istifa etti. Bugünde Kars’ta devir teslim töreni yapıyoruz. Settar Kaya’ya ve liderliğinde bugüne kadar çalışan tüm il yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkanlık görevini teslim alan Yüksel Akbaba da, Settar Kaya’ya verdiği hizmetlerinden dolayı plaket hediye etti.

Görevi teslim eden Settar Kaya’da teşekkür ederek, partisi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

iyi-parti-kars’ta-sahaya-indi-(4).jpgiyi-parti-kars’ta-sahaya-indi-(1).jpgiyi-parti-kars’ta-sahaya-indi-(2).jpgiyi-parti-kars’ta-sahaya-indi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler