İYİ Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığına Genç atandı

İYİ Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığına Genç atandı

İYİ Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı görevine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oluruyla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yahya Genç atandı.

Volkan KARABAĞ

Genç yaptığı açıklamada, üstlendiği misyon ve sorumluluk ile önce ilçemin, köylerimin sorunları ve çözümleri için mücadele edeceğini, her geçen gün her anlamda kan kaybeden Sarıkamış'ı dert etmeden, dertlerinin çözüme kavuşmayacağını ve bu şuurla derdi Sarıkamış olanlarla omuz omuza tek yürek, geçmişin modern ve öncü diyarını tekrar hak ettiği yere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Genç açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu iyilik hareketini önümüzdeki günlerde bir program ve plan çerçevesinde adım adım halkımızın takdirlerine sunacağız. Bizleri layık gören Genel başkanıma, teşkilat başkanlarıma, İl başkanlığıma teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden her daim emrinde olacağız. Tüm hemşehrimizi bu kutlu yolda görev almaya davet ediyoruz, herkesin başımız üstünde yeri var, İYİ'lik dışında hiçbir şeyimizi görmeyeceksiniz, çünkü bu diyar İYİ'lik dışında hiçbir şeyi kabul etmez artık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler