Jandarma Akyaka’da ruhsatsız silahlar yakaladı

Jandarma Akyaka’da ruhsatsız silahlar yakaladı

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Akyaka’da 5 ayrı evde ruhsatsız silah operasyonu gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonun ardından 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada; bomba arama köpek unsurlarının katılımıyla yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet tabanca şarjörü ve silahlara ait 35 adet mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Yakalanan ruhsatsız tabancalara ve av tüfeklerine el konulduğu da belirtilen açıklamada, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildiği belirtildi.

Öte yandan Kars İl Jandarma Komutanlığının, asli vazifesi olan tüm vatandaşların emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmekte olduğu da belirtildi.

kars-il-jandarma-komutanligi,-akyaka’da-5-ayri-evde-ruhsatsiz-silah-operasyonu-gerceklestirdi.-duzenlenen-operasyonun-ardindan-5-sahis-hakkinda-adli-islem-baslatildi..jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler