Jandarmadan narkotik uygulaması!

Jandarmadan narkotik uygulaması!

Kars İl Jandarma Komutanlığı üç aşamalı “Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması” gerçekleştirdi.

KARS HAKİMİYET

237 personelin katılımıyla üç aşamalı olarak yapılan uygulamada 65 metruk bina, yapımı devam eden ve tamamlanan inşaat ve köprü altı, 14 park ve 608 araç denetlendi.

Yapılan uygulamada bin 930 şahıs sorgulanırken, Kasten Adam Öldürme, Dolandırıcılık, Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Satmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Tutuklunun Kaçması gibi 8 ayrı suçtan 19 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yapılan ev aramasında yakalandı.

Ayrıca uygulama kapsamında 2 Afganistan uyruklu şahsa yasa dışı bulunma suçundan, muşta bulunduran 1 şahsa 6136 Sayılı Kanuna muhalefet suçundan ve yoklama/bakaya kalan 27 şahsa yasal işlem yapılırken, mevzuata uygun olmayan araçlara ise 972 TL idari para cezası kesildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

jandarmadan-narkotik-uygulamasi!-(1).jpgjandarmadan-narkotik-uygulamasi!-(2).jpgjandarmadan-narkotik-uygulamasi!-(3).jpgjandarmadan-narkotik-uygulamasi!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler