Jandarmadan “Türkiye Huzur Güven Uygulaması”

Jandarmadan “Türkiye Huzur Güven Uygulaması”

Kars İl Jandarma Komutanlığı 312 personelle “Türkiye Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirdi.

152 umuma açık yer, 9 park ve bahçe, 24 metruk bina ile 965 aracın kontrol edildiği uygulama kapsamında bin 782 şahıs sorgulanarak yoklama kaçağı ve bakaya 4 kişi, bilişim sistemi kullanmak suretiyle hırsızlık suçundan 1 kişi, uyuşturucu madde kullanmak için satın almak, bulundurmak, kabul etmek suçundan 1 kişi olmak üzere toplam 6 kişi yakalandı.

Uygulama kapsamında ayrıca 28 adet sikke ile 30 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilirken, ilgili şahıslara 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanun ve 5607 sayılı Kaçakçılık İle Mücadele Kanununa muhalefetten işlem yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

jandarmadan-“turkiye-huzur-guven-uygulamasi”-(3).jpgjandarmadan-“turkiye-huzur-guven-uygulamasi”-(2).jpgjandarmadan-“turkiye-huzur-guven-uygulamasi”-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler