Kağızman Belediyesinde asgari ücret belli oldu

Kağızman Belediyesinde asgari ücret belli oldu

Kağızman Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile en düşük asgari ücret 3 bin 350 lira oldu.

Ercüment DAŞDELEN

Milyonların beklediği 2021 asgari ücret zammı belli oldu. 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2021 asgari ücreti 2 bin 825 TL olarak duyurdu. Bunun üzerine Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, yaptığı açıklamada Kağızman Belediyesin’de asgari ücretin 3 bin 350 lira olacağını söyledi.
Kağızman Belediyesi ve Belediye İş Sendikası ile yapılan sözleşme de en düşük asgari ücret 3 bin 350 lira oldu.
Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Himmet Bozan ve yönetimi en düşük asgari ücretin 3 bin 350 lira ve yılda 4 kere ikramiye hakkı olması ve işçilerin haklarının korunmasından dolayı Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulunarak teşekkür plaketi verdi.
Başkan Bozan, “Kendilerine çok teşekkür ederim. El emeği ve alın terinin ne olduğunu çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak işçi kardeşlerimizin haklarını her zaman koruyacağız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız da yaptığı açıklamada, “Kağızman Belediyesi vee Belediye İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile en düşük asgari ücret 3 bin 350 lira oldu. Belediye İş Sendikası Başkanı Himmet Bozan ve yönetimi en düşük asgari ücreti 3 bin 350 lira ve yılda 4 kere ikramiye hakkı olması ve işçi kardeşlerimizin haklarının korunmasından dolayı  plaket verip teşekkür ziyaretinde bulundu. Kendilerine çok teşekkür ederim. El emeği ve alın terinin ne olduğunu çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak işçi kardeşlerimizin haklarını her zaman koruyacağız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler