Kağızman Belediyesi’ne vergilerle araç alındı

Kağızman Belediyesi’ne vergilerle araç alındı

Kağızman Belediyesi kendi öz kaynakları ile oluşturduğu araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, vatandaşların vergileriyle, yeni tam donanımlı cenaze aracını belediyenin araç filosuna kattı.

Düzenlenen törende gazetecilere açıklama yapan Kağızman Belediye Başkanı Yıldız, “Bu aldığımız aracımız öncelikle Belediyemize hayırlı olsun, tabi önceden bir cenaze aracımız vardı, Erzurum’a Kars’a gönderdiğimiz zaman tek araç olduğundan dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Bu sıkıntıyı gidermek için mevcut encümenlerimizle görüşerek karar aldık ve bu cenaze taşıma aracını vatandaşlarımızın vergileriyle, yani belediyenin öz kaynaklarıyla satın aldık.” dedi.

“Bundan sonra tabi Kars, Erzurum, Ağrı, Iğdır bu gibi illerimizden bu araçlarımızınız hizmet edecek.” diyen Yıldız, “Tabi en önemli konulardan birisi olan köylü vatandaşlarıma sesleniyorum; muhtarlarımız köylerimize çekinerek araç istiyorlardı, biz de tekrar yeni bir cenaze taşıma aracı getirdik. Artık hiç çekinmeden kendi araçları gibi 7/24, her saat bizleri 110 numaralı telefonla arayarak cenaze taşıma aracımızı isteyebilirler. Şimdiye kadar bu gibi çalışmalarımızı hiç aksatmadık. Bundan sonra aracımızın iki tane olması bizlerinde rahatlattı. Buradan cenaze aracımızı bir yere gönderdiğimizde ikinci bir cenazeye yetişme şansımız yoktu ve sıkıntı yaşıyorduk, şükürler olsun bu gibi sıkıntımızı giderdik. Bu araçlarımızın ilçemize ve halkımıza hizmet etmesi bizim için çok önemli, ilçemizin köylüsüyle, şehirlisiyle ödenen vergilerle bu araçlar alındı. Bu vesileyle yeni aracımız ilçemize kazasız belasız hayırlı olsun diyorum.” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Kağızman Belediye personelleri dualar eşliğinde kesilen kurbanla beraber araç filosuna yeni tam donanımı cenaze taşıma aracını hizmete sundu.

kagizman-belediyesi’ne-vergilerle-arac-alindi-(2).jpgkagizman-belediyesi’ne-vergilerle-arac-alindi-(3).jpgkagizman-belediyesi’ne-vergilerle-arac-alindi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler