KAĞIZMAN İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

KAĞIZMAN İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görev yapan öğretmenlere unutulmaz bir program düzenledi.

KARS HAKİMİYET

Rekor katılımla gerçekleşen Öğretmenler Günü etkinliği Halk Eğitim Merkezi’nde Kağızman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kutlama programı ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın tarafından organize edilen yemekli toplantı  Lagospark Avm’de gerçekleşti. Rekor sayıdaki katılımla gerçekleşen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın, Şube Müdürü Mehmet Anayurt, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, İlçe ve İlçeye bağlı köylerde bulunan okullarda görev yapan idareciler, öğretmenler ve aileleri katıldılar.

İlçede 24 Kasım Öğretmenler Günü programları kapsamına ilk kez gerçekleştirilen yemekli organizasyonun açış konuşmasını yapan, gecenin mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın katılımdaki yoğunluktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, katılan tüm okulların isimlerini sıralayarak katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Taner Aydın katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında; " Bugün burada siz değerli meslektaşlarım ile beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Eğitim camiası olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız. Biliyorsunuz ki bizim ailemizde birlik ve beraberlik çok önemlidir. Siz de bugün bunu kanıtlamış bulunmaktasınız. Hepinizin öğretmenler gününü kutlar burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. “ dedi.

Profesyonel müzik gurubunun dinletisi eşliğinde gerçekleşen yemek programından duyulan memnuniyet katılımcılara büyük moral oldu.

Birleştirici gecenin mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın’a bu organizasyondan dolayı teşekkür eden katılımcılar “Öğretmenlerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Taner Aydın’a, 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı hazırlayan Kağızman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Volkan Bal ve okulumuz öğretmenlerine, yemek organizasyonunda bize destek olan Lagospark Avm’ye teşekkürü bir borç biliriz. “ diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

kagizman-ilkleri-yasamaya-devam-ediyor-(1).jpgkagizman-ilkleri-yasamaya-devam-ediyor-(2).jpgkagizman-ilkleri-yasamaya-devam-ediyor-(3).jpgkagizman-ilkleri-yasamaya-devam-ediyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler