Kağızman’da 30 Ağustos kutlandı

Kağızman’da 30 Ağustos kutlandı

Kars’ın Kağızman İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

İlter ASLAN

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene, Kağızman Kaymakamı İshak Çınar, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Bilgin Bilgen, İlçe Jandarma Komutanı İlker Kar, İlçe Emniyet Müdürü Halil Uludağ ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.

Çelenk Sunma töreninin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu. Daha sonra protokol üyeleri Şehitlik ziyaretini gerçekleştirildi. Ebediyete intikal eden, bu vatan için şehit düşen kahraman askerlerimiz dualarla anılarak tören sona erdi.

Kağızman Kaymakamı İshak Çınar, "Bin yıldır hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi, birlikte barış içinde yaşama kültürünü en iyi biçimde gösteren bir milletiz. Birlik ve beraberliğimize asırlardır kimse zarar veremediği gibi bundan sonra da buna yeltenenler hüsrana uğrayacaktır. Bu çerçevede tüm ülkemizin ve Kağızman'ın Zafer Bayramını tebrik ederim" dedi. 

kagizman’da-30-agustos-kutlandi-(5).jpgkagizman’da-30-agustos-kutlandi-(4).jpgkagizman’da-30-agustos-kutlandi-(6).jpgkagizman’da-30-agustos-kutlandi-(2).jpgkagizman’da-30-agustos-kutlandi-(1).jpgkagizman’da-30-agustos-kutlandi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler