Kahraman askerlerimiz Kars'tan Suriye’ye uğurlandı

Kahraman askerlerimiz Kars'tan Suriye’ye uğurlandı

Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren bütün kahramanlarımıza Allah’tan başarılar dileyen Vali Doğan, konuşmasının ardından tek tek tokalaştığı kahraman askerleri görev yerlerine uğurladı.

Ercüment DAŞDELEN

Sınırlarımız ötesinden ülkemize yönelen terör tehditlerini ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından sınır ötesinde düzenlenen operasyonlara katılmak üzere bölgede görev alacak olan Kars’ın Sarıkamış ilçesi 9. Komando Tugay Komutanlığına bağlı 284 kahraman askerimiz için uğurlama töreni düzenlendi.

Kars Harakani Havalimanında düzenlenen törene; Vali Rahmi Doğan, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanı Albay Bilgin Çetinbağ, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç katıldı.

Uğurlama töreninde askerlere hitaben konuşan Kars Valisi Rahmi Doğan, Devletimizin, ülkemize karşı yurt içinde ve yurt dışından yönelen terör tehdidine karşı her türlü tedbiri alacak kudrette olduğunu belirterek terör örgütleri ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Devletimizin her zaman mağdur ve mazlumların yanında yer aldığına işaret eden Vali Doğan,  bu milletin evlatları olarak vatan, millet, bayrak ve devlet uğruna her zaman göreve hazır olduklarını belirterek 284 askerimizi de bu kararlılık içerisinde uğurladıklarını ifade etti.

Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren bütün kahramanlarımıza Allah’tan başarılar dileyen Vali Doğan, konuşmasının ardından tek tek tokalaştığı kahraman askerleri görev yerlerine uğurladı.

Daha sonra kahraman askerlerimiz Suriye’ye gitmek üzere uçakla Kilis’e uğurlandı.

 

kahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(1).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(4).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(5).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(6).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(7).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(8).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(9).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(10).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(2).jpegkahraman-askerlerimiz-karstan-suriye’ye-ugurlandi-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler