KAIFED 1. Uluslararası E-Ticaret Sempozyumunu gerçekleştirdi

KAIFED 1. Uluslararası E-Ticaret Sempozyumunu gerçekleştirdi

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) İş Geliştirme Komitesi tarafından Ankara’da 1. Uluslararası E-Ticaret Sempozyumu gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Sempozyuma konuşmacı olarak Amerika’dan girişimci Amazon.com Uzmanı Ekim Nazım Kaya ve Karslı yurt dışı eğitim ve ticaret danışmanı KAIFED İş Geliştirme Komitesi Koordinatörü Seyfettin Boğazlı’nın yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafından katılan iş insanlarıyla gerçekleşti.

Programın açılış konuşmalarını KAIFED Genel Başkanı ve KAIFED İş Geliştirme Komitesi Başkanı Erdoğan Yıldırım gerçekleştirdi. Yıldırım konuşmasında; dünyada gelişen e-ticaret konusunda fikirlerini belirtti.

Yıldırım yaptığını konuşmasında, “Bizler KAIFED İş Geliştirme Komitesi olarak dünyada 100 Milyar Dolar hacme sahip e-ticaret pazarına kayıtsız kalamazdık. Bu konuda ülkemizde ismi en çok bilinen uzmanı buraya getirerek başta girişimci iş insanı hemşehrilerimizle ve Ankaralı ve diğer şehirlerden gelen iş insanlarıyla buluşturduk. Bizler komite olarak bu sene ilki olan bu sempozyumu düzenliyoruz. Bundan sonrada hedefimiz başka şehirlerde bu tarz sempozyumlar düzenlemek. Bunların yanında farklı eğitim, seminer ve sempozyumlar düzenleyerek iş insanlarımıza yol göstermeye onların ticari faaliyetlerini geliştirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gelişen ve globalleşen dünyada yeniliklere ve gelişmelere sessiz kalmadan programlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

KAIFED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan sonra sempozyum Ekim Nazım Kaya ve Seyfettin Boğazlı’nın sunum ve soru cevaplarıyla devam etti.

Sempozyum sonunda katılımcılara Ekim Nazım Kaya ve Seyfettin Boğazlı’ya Erdoğan Yıldırım tarafından imzalı sertifika verildi.

kaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(4).jpgkaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(3).jpgkaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(5).jpgkaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(2).jpgkaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(6).jpgkaifed-1.-uluslararasi-e-ticaret-sempozyumunu-gerceklestirdi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler