Kalorifer peteği çalan hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Kalorifer peteği çalan hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Kars'ta, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen Lojmanlarında meydana gelen kalorifer peteği hırsızlığı olayını gerçekleştiren 3 şüpheli yakalanarak adli makamlarca tutuklandı.

KARS HAKİMİYET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri, Merkez Mahallesi Rıfat Ağa Sokak üzerinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen Lojmanlarında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında; hırsızlık olayını A.B, B.A ve U.C isimli şüphelilerin birlikte gerçekleştirdikleri ve çalmış oldukları kalorifer peteklerini hurdacı V.P’ye sattıkları tespit edildi.

Yürütülen eş zamanlı operasyon neticesinde hırsızlık olayının şüphelileri ile çalıntı malzemeleri satın aldığı tespit edilen şahış yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli V.P’ nin işyerinde yapılan aramada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait öğretmen Lojmanlarından çalınan çok sayıda kalorifer peteği ele geçirilerek okul yetkililerine teslim edildi.

Hırsızlık olayının şüphelileri A.B, B.A ve U.C sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

kalorifer-petegi-calan-hirsizlik-suphelileri-tutuklandi-(3).jpgkalorifer-petegi-calan-hirsizlik-suphelileri-tutuklandi-(1).jpgkalorifer-petegi-calan-hirsizlik-suphelileri-tutuklandi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler