Kampüste öğrenciden çok köpek var!

Kampüste öğrenciden çok köpek var!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Merkez Kampüsünde köpekler cirit atıyor!

Esma ÖZTÜRK / KARS HAKİMİYET

Her köşe başında ve fakülte girişlerinde bulunan köpekler öğrencilere korku salıyor. Merkezi Kafeteryadan, Sağlık Bilimleri Fakültesine, Fen Edebiyat Fakültesinden, Eğitim Fakültesine kadar birçok yerde bulunan başıboş köpekler öğrencilerde huzursuzluk ve korku yaratıyor

Köpeklerden korktuklarını belirten ve bir an önce toplanması gerektiğini söyleyen Kars Kafkas Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi Emine Arslan, muhabirimize: “Kampüsümüzde köpek olmayan alan kalmadı. Otobüs beklediğimiz duraklarda bile köpekler var ve bu köpekler yüksek ihtimalle açlar. Bazen saldırgan hale gelebiliyorlar. Bu durum bizi korkutuyor. Bu köpekleri buradan almaları için birimize zarar mı vermesi gerekiyor. Hangi üniversitede bu kadar köpek var? Hangi şehirin sokaklarında bu kadar çok köpek var. İlk defa böyle bir durum ile karşı karşıyayız. Sadece kendimiz için değil bu hayvanlarında koruma altına alınması gerekiyor. Hayvan barınaklarına gönderilmeleri onlar için en uygun olan durum. Biz öğrenciler üniversitemizden bu köpeklerin toplanmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başıboş köpeklerden mağdur olan Kafkas Üniversitesi öğrencileri Rektörlükten bu köpeklerin kampüsten toplanması için talepte bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler