Kars AK Parti’de geleneksel bayramlaşma!

Kars AK Parti’de geleneksel bayramlaşma!

AK Parti Kars İl Başkanlığı geleneksel bayramlaşma törenini pandemi tedbirleri altında gerçekleştirdi.

KARS HAKİMİYET

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında halı sahada bir araya gelen AK Parti Kars İl Başkanlığı, maske takarak, sosyal mesafe kuralına riayet ederek bayramlaştı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve teşkilatı, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililerin katıldığı programa 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç video konferansla katıldı.

Programda AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, Kadın Kolları Başkanı Sevim Arslanoğlu, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, partililerin ve tüm Kars halkının bayramını kutladı.

Tüm şehitler için duanın edildiği program sonrası katılımcılara AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından dkolonya ve çikolata ikram edildi, maske dağıtıldı.

kars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(1).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(2).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(3).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(4).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(5).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(6).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(7).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(8).jpgkars-ak-parti’de-geleneksel-bayramlasma!-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler