Kars Atatürk Çay Bahçesi kiraya veriliyor

Kars Atatürk Çay Bahçesi kiraya veriliyor

Kars Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Çay Bahçesi (Masal Parkı) içerisinde bulunan Restaurant ve cafe kiraya veriliyor.

KARS HAKİMİYET

Atatürk Çay Bahçesi (Masal Parkı) içerisinde bulunan Restaurant ve cafe, teras ile açık alanıyla birlikte 3 yıllık kiralanması için ilana çıktı.

Kars Belediye Başkanlığı tarafından ilana çıkan taşınmazların 2886 Sayılı D.İ.K’nun 45. maddesi gereğince şartname esasları dahilinde açık teklif usulü ile arttırma sureti ile kiralama ihalesi 26 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

İhale şartnamesinin 200 TL olarak belirtildiği ilanda şartname alınması zorunlu kılınırken, ihaleye gerçek ve tüzel kişiler de girebilecek. Ayrıca kiralanan taşınmazların kira artırımı da yıllık TÜFE (Tüketici Üretici Fiyat Endeksi) artışlarına göre hesaplanacağı vurgulandı.

Yayınlanan ilanda kiraya verilecek taşınmazlar hakkında şu bilgiler öne çıktı;

Kars Merkez Sukapı Mahallesinde bulunan Eski Erzurum Yolu Atatürk Çay Bahçesi (Masal Parkı) içerisinde bulunan 315 metrekare kapalı alan Restaurant, 255 metrekare Teras ve 1.369,96 metrekare açık alan olmak üzere toplam 1.939,96 metrekarelik yerin aylık kira muhammen bedeli 30 bin TL, geçici teminat bedeli üç yıllık kira bedeli üzerinden yüzde 3 hesaplanarak 32 bin 400 TL peşin alınacak.

Ayrıca yine aynı alan içerisinde 180 metrekare kapalı alan cafe, 135 metrekare Teras ve 3110.88 metrekare açık alan olmak üzere toplam 625.88 metrekarelik yerin aylık kira muhammen bedeli 15 bin TL, geçici teminat bedeli üç yıllık kira bedeli üzerinden yüzde 3 hesaplanarak 16 bin 200 TL peşin alınacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler