Kars Belediyesi işçilerine yüzde 105 oranında zam

Kars Belediyesi işçilerine yüzde 105 oranında zam

Kars Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi imzalanarak yürürlüğe girdi.

Kars Valisi ve Kars Belediyesi Başkan Vekili Ziya Polat ile Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Barış Üstebay arasında 3 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi ile belediye çalışanlarının ücretlerinde yüzde 105 oranında artış yapıldı. Yapılan yüzde 105 oranındaki artış belediye işçilerinin yüzünü güldürdü.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Barış Üstebay ve sendika üyesi işçiler, ücret ve sosyal haklarda yapılan artıştan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Polat’a teşekkür ettiler.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Barış Üstebay, toplu iş sözleşmesi sonrası yaptığı açıklamada, toplu iş sözleşmesi ile yapılan ücret zammının enflasyonun ve Türkiye ortalamasının üzerinde bir artış olduğunu dikkat çekerek, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Polat’a tüm üye işçiler adına teşekkür etti.

Üstebay, “Sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Polat, daha önceki sözleşmelerimizde olduğu gibi emeğe ve emekçiye vermiş olduğu değeri bir kez daha göstermiştir. Valimizin bu tavrını Hizmet-İş Sendikası olarak, son derece önemsediğimizi belirtmek isterim. Değerli Valimizin her zaman emekçiden yana tavrından onur duyuyoruz. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Volkan Güngör

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler