Kars Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazası açtı

Kars Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazası açtı

Kars Belediyesi, şehirde dayanışma kültürünü sağlamak ve bu kültürün kurumsal biçimde görünür kılınmasını desteklemek amacıyla toplumsal dayanışma mağazası açtı.

KARS HAKİMİYET

Kars Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasının açılışı, Kars Belediye Başkan Yardımcıları Şevin Alaca ve Muazzez Çağrıtekinci tarafından yapıldı. Mağazanın açılışına Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Meclis Üyeleri ve ilgili birim müdürlüğü çalışanları katıldı.

Açılışın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kars Belediye Başkan Yardımcısı Şevin Alaca, dayanışma mağazasını açmaktaki amacın, şehirdeki yardımlaşmanın sürekliliğine vesile olmak adına faaliyete sokulduğunu söyledi.

Dayanışma mağazalarının birçok şehirde belediyeler tarafından oluşturulduğunu da belirten Alaca, “Dayanışma mağazasına yardım gönderecek ve getirecek olan vatandaşların, kullanılmış ikinci el kıyafet ve ayakkabı ile birlikte yeni olanlarla da kampanyayı desteklemeleri rica ediyoruz. Kars’tan ve Kars dışından çok sayıda vatandaşımız mağazamıza destek vermek istiyorlar. Bayram arifesinde açılışını yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu mağazamızı açtık. Kıyafet ve ayakkabının yanı sıra ilerleyen zamanlarda çocuklarımız için kırtasiye malzemesi desteği de kabul edeceğiz. İkinci el giyim malzemesi de kabul ediyoruz. Ancak yeni olursa daha mutlu olacağız. Zaten dayanışmanın en önemli ayağı birlikteliktir. Pandemi de buna vesile oldu. Emeği geçen ve destek verecek her kese teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Alaca açıklamasında ayrıca, duyarlılık ve dayanışma oluşması adına açılışı yapılan mağazaya yeni ve kullanılmamış giysi ve ayakkabı gönderecek olan vatandaşların Belediye Hizmet Binası altındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne ulaştırabileceklerini de belirtti. İrtibat için: 444 71 13

kars-belediyesi-toplumsal-dayanisma-magazasi-acti-(6).jpgkars-belediyesi-toplumsal-dayanisma-magazasi-acti-(3).jpgkars-belediyesi-toplumsal-dayanisma-magazasi-acti-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler