KARS CHP DEN İSTİFA DEPREMİ

KARS CHP DEN İSTİFA DEPREMİ

Cumhuriyet Halk Partisi her seçim öncesinde yaşadığı istifa depremleri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde de devam ediyor.

Çetin KELEŞ

Milletvekili Adaylarının açıklanması sonrasında listedeki değişiklikten dolayı partiden istifalar gerçekleştiği gibi 31 Martta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi de parti İl Yönetim ve teşkilatının yanlış tutum ve yaklaşımlarından dolayı yeni istifa haberleri gelmeye başladı.
    İl yönetiminin tutumuna karşı devam eden küskünlükler istifaya dönüştü. İstifaların ardı ardına artacağı kanaati parti içerisinde sürekli konu edilirken   Sosyal Demokrat Halkçı Parti kurulduğu tarihten başlayarak CHP Kurulduğu tarihten bu güne kadar CHP nın aktif üyesi,  2007 yılı Genel seçimlerde CHP Ardahan milletvekili aday adayı. 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Kars belediye başkan aday adayı ALİ YOLDAŞ CHP den istifa etti. 
    Partisinden istifa eden yoldaş istifa gerekçesini şöyle açıkladı;
         " CHP Genel merkezi TANER TORAMAN aday gösterince Kars için hazırlamış olduğum projeleri ile birlikte TANER TORAMAN'ı desteklemeye karar verdi ve çalışmalarını birlikte  sürdürmeye karar verdim.  Başkan adayı ve il yönetimi bu duruma gösterdikleri tutum ve davranışları Kars ta seçim kazanacak gibi bir tutumlarını samimi göremedim. 
         Kars il örgütü ve belediye başkan adayı parti çalışmaları samimi olmadıkları kanaati oluştu. Bu tutum ile seçim kazanılmaz kanaatine varmış bulunması . Kazanamayacağım yarışta bulunmayacağım
         Bütün bunlar birlikte değerlendirildiğinde seçim dönemi çalışmaları Kars ta seçim kazanılacak gibi olmadığından seçimin kazanılamayacağı açık ortada olan bir partide örgütlü çalışma yapamayacağından parti üyeliğinden istifa ettim."

ali-yoldas.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler