Kars Eğitim Bir-Sen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Kars Eğitim Bir-Sen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Eğitim Bir-Sen Kars Şube Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

Volkan KARABAĞ

Kars Eğitim Bir-Sen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kars’ta yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Gazetecilerin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Kars Eğitim Bir-Sen Başkanı Mahmut Kaan İlgar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kars’ta yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelmek istedik. Sizler de buna teveccüh göstererek kabul ettiniz teşekkür ederiz. Biz bu vesileyle Çalışan Gazeteciler olarak hem bir araya gelmemizi hem sizinle bizi bir araya getirmeyi hem biz Eğitim Bir-Sen yönetimi olarak bir araya gelerek üç meseleyi bir arada olmanın yolu olarak gördük.” dedi.

Geçtiğimiz Kasım ayında kongre gerçekleştirdiklerini ve kongre sonrası yeni oluşan yönetim kurulunu da basın mensuplarıyla tanıştıran Başkan İlgar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarının sorunlarını ve Kars’ta yaşadıkları zorlukları dinledi.

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kars Eğitim Bir-Sen Başkanı Mahmut Kaan İlgar ve yönetim kurulu üyelerine nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Tüm meslektaşlarımın da gününü tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

Kars Eğitim Bir-Sen’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Başkan Mahmut Kaan İlgar

Başkan Vekili Suat Çalış

Teşkilatlanma Başkanı Kadir İnan Bilgir

Eğitim Sosyal İşler Başkanı Fahrettin Yaşar Turan

Basın ve İletişim Başkanı Hikmet Gözaçan

Mali İşler Başkanı Sertan Sefertaş

Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkanı Ahmet Altun

kars-egitim-bir-sen-10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi-(1).jpgkars-egitim-bir-sen-10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi-(2).jpgkars-egitim-bir-sen-10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler