Kars, Eğitim Teknolojileri Zirvesinde!

Kars, Eğitim Teknolojileri Zirvesinde!

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen ve kodlama, geleceğin teknolojik sınıfları, üç boyutlu teknolojiler, robotik eğitimi, dil öğretiminde teknoloji kullanımı, yapay zeka gibi konuların ele alınacağı "FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi" başladı.

Volkan KARABAĞ

Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine Anadolu’dan İlim Yayma Cemiyeti Kars Şubesi ve Serhat Kalkınma Ajansı, Serhat Kodlama ve Robotik Akademisi olarak tek katılımcı oldu.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın da ziyaret ettiği Serhat Kodlama ve Robotik Akademisi standı yoğun ilgi görüyor.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce ATO Congresium'da düzenlenen zirvede, öğretmen, akademisyen, öğrenci, eğitim teknoloğu ve teknoloji sağlayıcılarının, bildiriler ve atölye çalışmalarıyla düşünce ve tecrübelerini paylaşmaları amaçlanıyor.

kars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(1).jpgkars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(5).jpgkars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(6).jpgkars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(2).jpgkars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(3).jpgkars,-egitim-teknolojileri-zirvesinde!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler