Kars ekibi Elazığ depremi için yola çıktı

Kars ekibi Elazığ depremi için yola çıktı

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depreme destek için Kars’tan ekipler yola çıktı.

KARS HAKİMİYET

Elazığ Sivrice’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi. Çok sayıda ilde hissedilen depremin ardından korku ile dışarı çıkan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Kars’tan da destek için 4 ambulans, 2 UMKE ve 1 AFAD ekibi olmak üzere toplam 23 personel ve tıbbi malzeme taşıyan kamyon ile Sarıkamış Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi yola çıktı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AFAD Kars İl Müdürü Oktay Aygan, Elazığlı hemşerimizin yanında olmak için personelin yola çıktığını ifade ederek, “Elazığ Sivrice’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde vatandaşlarımızın yanında olmak için sayın Valimizin talimatıyla arkadaşlarımız yola çıktı. Orada yaşanan depremde görev alan arkadaşlarımıza biz de Kars olarak destek olarak elimizden geleni yapacağız.” dedi.

kars-ekibi-elazig-depremi-icin-yola-cikti-(2).jpgkars-ekibi-elazig-depremi-icin-yola-cikti-(3).jpgkars-ekibi-elazig-depremi-icin-yola-cikti-(1).jpgkars-ekibi-elazig-depremi-icin-yola-cikti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler