Kars Gazi Kars Anadolu Lisesi'nden Dünya Hayvan Hakları Günü Ziyareti

Kars Gazi Kars Anadolu Lisesi'nden Dünya Hayvan Hakları Günü Ziyareti

Kars Merkez Gazi Kars Anadolu Lisesi Öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü münasebetiyle, Belediye Barınağı’ndaki hayvanları ziyaret etti.

Renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan ziyarette öğrencilerin hayvanlarla olan iletişimi ve ziyaret sırasında kurduğu bağ dikkat çekti.

Hem öğrencilerin hem de barınakta yaşayan sevgi ve ilgiye muhtaç hayvanların, ziyaret boyunca oldukça mutlu oldukları gözlemlendi.

Kars Belediyesi Hayvan Barınağı Sorumlusu Veteriner Hekim Ejder Kurtbaş, barınakların hayvanlar için bakım evleri olduğunu belirterek : "Biz burada her gün düzenli olarak bakımlarını yapıyoruz, bugün de Gazi Kars Anadolu Lisesi Öğrencileri, özel mamalarla, barınağımızı ziyaret ettiler. Duyarlı davranışlarından dolayı başta okul müdürü Nisbel Koçak olmak üzere tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz, barınağımıza tüm hayvan severlerden destek bekliyoruz, dedi.

Gazi Kars Anadolu Lisesi Öğrencileri ise barınaktaki ilgi ve alakadan memnun olduklarını ifade ederek, tüm hayvanları bir gün değil her gün korumak ve merhamet etmek dileğiyle, diyerek hayvan sevgilerini dile getirdiler.

.

0-048.jpg

1-346.jpg3-292.jpg2-341.jpg

4-183.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler