Kars İl Özel İdaresi’nden içme suyu atağı!

Kars İl Özel İdaresi’nden içme suyu atağı!

Kars İl Özel İdaresi hizmetlerine yol çalışmalarının yanında içme suyu ve depo yapım işi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KARS HAKİMİYET

Kars Valisi Türker Öksüz, köylere verdiği sözleri tutuyor. Vali Öksüz, Kars’a Vali olarak atandığı günden beri düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında köylerin sorunlarını dinleyerek çözüm buluyor. Köylerin en büyük sorunlarından olan içme suyu ve diğer problemlere el attı ve İl Özel İdaresine talimat vererek köylerin içme suyu problemlerinin çözülmesini sağlıyor.

2019 yatırım programı doğrultusunda Kars İl Özel İdaresi'nce Kağızman, Arpaçay, Susuz, Digor, Selim, Sarıkamış, Akyaka ve merkez köylerde çok sayıda çalışma yapıyor.

Digor’a bağlı Bacalı ve Hisarönü köyü, Selim’e bağlı Gürbüzler köyü içme suyu yapım işi, Arpaçay’a bağlı Çarcıoğlu köyü ek içme suyu yapım işi, Kağızman’a bağlı Çengilli Köyü içme suyu ve depo yapım işi, Selim’e bağlı Mollamustafaya Köyünde yol kumlama çalışması ile Merkez Külveren Köyünde su sondaj çalışması yoğun bir şekilde yürütülüyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, kışa kadar yapılan çalışmaların büyük bir kısmını tamamlamayı planlıyor.

kars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(1).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(2).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(3).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(4).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(5).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(6).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(7).jpgkars-il-ozel-idaresi’nden-icme-suyu-atagi!-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler