Kars KYK’lı gençler kardeş okulları ziyaret etti

Kars KYK’lı gençler kardeş okulları ziyaret etti

Kredi Yurtlar Kurumunda barınan öğrenciler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kardeş okullarını ziyaret etti.

Çetin KELEŞ

Hasan Harakani,  Nuri Paşa ve Şeref Taşlıova yurtları Akyaka Duraklı Köyü Şehit Ergün Ünlü İlkokulunu, Serhat Yurdu Arpaçay Atçılar İlkokulunu, Rabiat’ül Adeviyye Yurdu Susuz Kurugöl İlkokulunu, Kafkas Yurdu merkez Cumhuriyet İlkokulunu, Murat Çobanoğlu Selim Bayburt ilkokulunu ve Sarıkamış 100. Yıl Şehitleri Yurdu Mescitli Ortaokulunu ziyaret etti.

Yurtlarda kalan üniversiteli gençler minik kardeşleri ile sohbet edip, oyunlar oynadı. Köy okullarını boyadılar. Güzel sanatlar okuyan öğrenciler küçük ev sahipleri ile boyama işini sanata dönüştürdüler. Graffiti çalışması yaptılar.

Küçük öğrencilere hediyeler sunan KYK’lı gençler tekrar ziyaret etmek üzere kardeşlerine veda ettiler.

kars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(1).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(2).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(3).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(4).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(5).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(6).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(7).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(8).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(9).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(10).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(11).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(12).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(13).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(14).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(15).jpgkars-kyk’li-gencler-kardes-okullari-ziyaret-etti-(16).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler