Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Çanakkale Zaferi mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Çanakkale Zaferi mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıldönümünü millet olarak gururla kutlamaktayız. Tarihimizi yaldızlayan bu büyük zafer, en önemli destanlarımızdan biridir. Bu gün kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatırasını hep beraber yâd etmekteyiz. Milletimizin bu şanlı zaferinin 108. yıldönümünü en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

Çanakkale’de yurdumuzun dört bir yanından olduğu gibi, Kars’tan da çok sayıda şehidimiz vardır. Medar-ı iftiharımız olan aziz şehitlerimizi bu anlamlı günde rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale zaferi yüreklerin bir olup attığı birliğin timsalidir. Şehitlerimizin kanıyla sulanan vatan toprağı olan Çanakkale, iman ve vatan aşkının birleşik süper güce meydan okuduğu yerdir. Allah ve Peygamber aşkıyla gözünü kırpmadan, korkusuzca düşmana karşı koyan Mehmetçiğin tarih yazdığı altın sayfanın adıdır Çanakkale.

Mehmetçik savaşa giderken dönmeyi düşünmedi, gerçek vuslata koştu, şehitlik mertebesine ulaştı. Çok büyük maddi imkânsızlıkların olduğu bir zamanda, sahip olduğu imanla ve vatan sevgisiyle süper güçleri şaşkına çevirmiş, büyük şahlanışı tarihin altın sayfalarına nakşetmiştir."

Bu duygularla tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıldönümünü en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler