Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Dünya Gazeteciler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Değerli Basınımız,  

Çok zahmetli, ancak toplum için çok önemli bir mesleği icra eden emektar gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyoruz.

Bu kıymetli mesleğin kıymetli mensuplarını her zaman yâd edilmeyi, takdir ve tebrik edilmeyi hak etmektedirler. Bu gün vesilesiyle de bu önemli mesleğin toplum için ne kadar önemli ve gerekli olduğunun belirtilmesi bir hakkın teslimidir.

Gazetecilik mesleğinin değeri, ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla tezahür etmektedir. Haber alma hakkına itimat edilir kaynaklardan ulaşmak topluma güven telkin etmektedir. Toplumun gözü ve kulağı mahiyetinde olan gazeteciler, toplumun talep ve hassasiyetlerini dile getirmekle demokrasinin yerleşmesine önemli ölçüde hizmet etmektedirler. 

Bu düşüncelerle, demokrasinin daha da güçlenmesine değerli katkıları olan ve haber alma hakkı için önemli bir aracı unsur olan değerli gazetecilerimizin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tekrar kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimizle meslek yaşantılarında başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler