Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Tıp Bayramı mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Tıp Bayramı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Ulvi bir mesleğin mensupları olan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyoruz.

Hayatımızı sağlıklı bir şekilde sürdürebilmemizde başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanlarının müstesna bir yeri vardır. Bu itibarla, sağlık çalışanlarımızın kıymetini en iyi şekilde bilmeli ve her zaman destek olmalıyız.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte, sağlık çalışanlarımız için her türlü imkân ve kabiliyetler seferber edilmiştir. Artık, milletimiz sağlık alanında özlem içinde beklediği hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Türkiye, sağlık alanında bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna yükselmiştir. Bu gün Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalimdi” dediği şehir hastaneleri bütün görkemiyle, büyük kapasiteleriyle, her türlü modern donanım ve imkânlarıyla milletimize hizmet etmektedir. Sağlık alanında yapılanlar ve yapılmakta olanlar AK Parti hükümetlerinin insan sağlığına verdiği önemi çok açık bir biçimde ortaya koymaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveriyle ulvi mesleklerini icra eden kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tekrar can-ı gönülden tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan başarılı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler