Kars polisi 150 öğrenciyi İstanbul-Çanakkale gezisine götürdü

Kars polisi 150 öğrenciyi İstanbul-Çanakkale gezisine götürdü

Kars polisi devam eden “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında 150 öğrenciyi İstanbul-Çanakkale gezisine götürdü.

Volkan KARABAĞ

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından finanse edilen “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

Çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarının zenginleştirilerek topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri, manevi bilinçleri ile milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla Kars Emniyet Müdürlüğü 75 ortaokul, 75 lise olmak üzere toplam 150 öğrenci ve 15 polisin katılımıyla İstanbul-Çanakkale illerine gezi düzenlendi.

Bu gezide başta Eyüp Sultan Cami, İstanbul Üniversitesi, Haydarpaşa Garı, Boğaz Turu,57.Piyade Alayı Şehitliği olmak üzere çok sayıda tarihi ve kültürel nokta gezildi. Geziye katılan öğrenciler ve polisler Kars’a döndü.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda mücadele ruhu, birlik olma duygusu ve tarih bilinci oluşturmak adına, benzer tarihi ve kültürel gezi organizasyonları yapılmaya devam edilecektir.” denildi.

kars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(1).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(2).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(3).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(4).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(5).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(6).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(7).jpgkars-polisi-150-ogrenciyi-istanbul-canakkale-gezisine-goturdu-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler