Kars Polisi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

Kars Polisi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

Kars’ta Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenleri ziyaret ederek karanfil verdi.

Volkan KARABAĞ

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Emniyet Müdürlüğünün her zaman öğretmenlerin yanında olduğunu hissettirmek amacıyla Cumhuriyet Ortaokulu ziyaret ederek öğretmenlere karanfil hediye etti.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; İlim öğrenme ve öğretme yolunda tüm ömrünü ilim öğretmeye ve güzel ahlakla yetişmiş bir nesil inşa etmeye adayan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyoruz.” denildi.

kars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(1).jpgkars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(2).jpgkars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(3).jpgkars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(4).jpgkars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(6).jpgkars-polisi,-24-kasim-ogretmenler-gununu-kutladi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler