Kars polisi gece gündüz nöbette!

Kars polisi gece gündüz nöbette!

Hava sıcaklığının gece eksi 5 dereceye kadar düştüğü Kars’ta polis ekipleri gece gündüz nöbet tutmaya devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Polis ekipleri, Kars’ta şehrin giriş ve çıkışlarında kurulan noktalarda 24 saat nöbet tutuyor.

Suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması, pandemi tedbirlerine uyulması, trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerinin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması ve denetim faaliyetleri yoluyla yol kullanıcıları üzerindeki algılanan yakalanma riski duygusunun arttırılması amacıyla kentin giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında polis ekipleri gece gündüz nöbet tutmaya devam ediyor.

Hava sıcaklığının gece eksi 5 dereceye kadar düştüğü kentte, polis ekipleri gece gündüz nöbet tutuyor. Ekipler tarafından kontrollü durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlara GBT sorgulaması yapıldı. Araçların bagajları tek tek kontrol adildi. Kusurlu görülen sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

kars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(1).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(6).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(2).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(3).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(4).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(7).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(8).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(9).jpgkars-polisi-gece-gunduz-nobette!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler