Kars polisi günübirlik gezi düzenledi

Kars polisi günübirlik gezi düzenledi

Kars polisi "ÇOGEP Sporcu Gençlik Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında Erzurum’a günübirlik gezi düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Kars Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen "ÇOGEP Sporcu Gençlik Sağlıklı Gelecek" adlı projesi devam ediyor.

Proje kapsamında spor kurslarına devamlılık sağlayan 100 çocuğun katılımıyla geçtiğimiz Cumartesi günü Erzurum’a günübirlik gezi düzenlendi.

Kahvaltı sonrası başlayan gezi programında Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü görevlileri eşliğinde Sarıkamış Şehitliği, Erzurum Kalesi, Atatürk Evi, Aziziye ve Mecidiye Tabyası, Nene Hatun Milli Parkı, Çoban Dede Köprüsü, Erzurum Kongre Binası, Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese, Ulu Camii,  Yakutiye Medresesi ve son olarak Taşhan Oltu Taşı Çarşısı (Rüstem paşa bedesteni) ziyaret edildi. Böylece çocukların güzel bir gün geçirmesi sağlandı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarının zenginleştirilerek, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri, manevi bilinçleri ile milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla çalışmalarımız,hassasiyetle devam edeceği bildirildi.

kars-polisi-gunubirlik-gezi-duzenledi-(1).jpgkars-polisi-gunubirlik-gezi-duzenledi-(2).jpgkars-polisi-gunubirlik-gezi-duzenledi-(3).jpgkars-polisi-gunubirlik-gezi-duzenledi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler