Kars polisi kreş öğrencilerini ziyaret etti

Kars polisi kreş öğrencilerini ziyaret etti

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği “Yuvam Kreş” ve “Gündüz Bakım Evi”nde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

KARS HAKİMİYET

Polisler “ÇOGEP” kapsamında yürütülen “Her Çocuk Bir Umut, Her Umut Bir Gelecek” projesi kapsamında  “Yuvam Kreş” ve “Gündüz Bakım Evi” ziyaret edilerek Temel Güvenlik ve Asayiş konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca etkinlik sırasında çocuklara TDP Boyama Kitabı, Kuru Boya Kalemi, Balon ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duymuş olduğumuz sevgi ve birlikte geçirmiş olduğumuz zamanın bizlere vermiş olduğu mutlulukla benzer etkinliklere devam edilecektir.” denildi.

kars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(1).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(2).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(3).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(4).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(6).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(8).jpgkars-polisi-kres-ogrencilerini-ziyaret-etti-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler