Kars polisinden eksi 20 derecede uygulama!

Kars polisinden eksi 20 derecede uygulama!

Kars’ta eksi 20 derece soğukta polis ekipleri, uygulama yaptı.

KARS HAKİMİYET

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına eksi 20 derece soğuğa aldırış etmeden yapılan uygulama vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, Ardahan Yolu, Bölge Trafik önü ve Sanayi Kavşağı olmak üzere 3 ayrı noktada geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamaya Trafik ekipleri başta olmak üzere, Asayiş, TEM, KOM, Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne bağlı personeller katıldı. Yapılan asayiş uygulamasında durdurulan araçlar didik didik arandı, sürücülerin ehliyet ve ruhsatları kontrol edilerek GBT sorgulamaları yapıldı. Trafik ekipleri ise sürücülere alkol kontrolü yaptı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulamalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Polislerin durdurduğu araç sürücüleri ve araçlarda bulunan yolcular polislere uygulama konusunda yardımcı olduğu gözlendi.

Eksi 20 derece soğukta yapılan güvenlik ve asayiş uygulaması gece geç saatlere kadar devam etti.

kars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(1).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(2).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(3).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(4).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(5).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(6).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(7).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(9).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(10).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(11).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(12).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(13).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(14).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(15).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(16).jpgkars-polisinden-eksi-20-derecede-uygulama!-(17).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler