Kars polisinden "HES kodu" denetimi

Kars polisinden "HES kodu" denetimi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin giriş ve çıkışlarına kurulan sabit noktalarda denetimler arttırıldı. Denetimlerde şehirler arası seyahat eden kişilerin "HES kodu" başta olmak üzere asayiş ve trafik yönünden sorgulamaları yapılıyor.

Volkan KARABAĞ

Sabit arama noktalarında, kontrollü normalleşme süreci kapsamında şehirler arası seyahat eden kişilerin "HES kodu" denetimi yapıldı. Koronavirüs (Covid-19) risk değerlendirme haritasına göre Kars, düşük riskli gurupta yer alıyor. Bu nedenle pozitif vaka sayılarının artışının önüne geçmek için "kontrollü normalleşme" süreci kapsamında Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince denetimler sıklaştırıldı.

Kars Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol güzergahlarındaki uygulama noktalarında sürücü ve yolcuların "HES kodu" kontrollerini yaptı. Kilit kavşakta "HES kodu" denetimi şehirler arası seyahat eden kişilerin "HES kodu" sorgulaması yapıldı.

Ekipler, sürücü ve yolcuların maskesiz seyahat etmemeleri hususunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kuralları da hatırlatıldı.

kars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(1).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(2).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(3).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(4).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(5).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(6).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(7).jpgkars-polisinden-hes-kodu-denetimi-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler