Kars Polisinin “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi devam ediyor

Kars Polisinin “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi devam ediyor

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Proje kapsamında; Çocuk Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen suça sürüklenmiş veya mağdur olan ve suç örgütlerinin olası hedef kitlesi olan çocukların, suça karışmalarının altında yatan nedenler araştırılıyor.  Aynı kapsamda çocukların suç işleme oranlarının düşürülmesi, suça sürüklenen çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarının sağlanması, çocukların faydasız ve zararlı odaklardan çekilerek tüm yaşamlar için faydalı odaklara yönlendirilerek zararlı çevrelerden uzaklaştırılmaları da hedefleniyor.

Kars polisi bu amaçla ailelerinin izni ile toplamda 38 çocuk ve 13 personelin katılımıyla günübirlik Erzurum’a gezi düzenledi. Geziye ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Gezi esnasında çocuklarımıza Erzurum ilinin yöresel yemeklerinden tattırılmış, Alışveriş merkezi oyun salonunda çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmış ve Erzurum’un tarihi ve kültürel yerleri gezdirilmiştir. Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda mücadele ruhu, birlik olma duygusu ve tarih bilinci oluşturmak adına, benzer tarihi ve kültürel gezi organizasyonları yapılmaya devam edilecektir.” denildi.

kars-polisinin-“cogep-umutlu-yarinlar-icin-takipteyiz”-projesi-devam-ediyor-(1).jpgkars-polisinin-“cogep-umutlu-yarinlar-icin-takipteyiz”-projesi-devam-ediyor-(2).jpgkars-polisinin-“cogep-umutlu-yarinlar-icin-takipteyiz”-projesi-devam-ediyor-(3).jpgkars-polisinin-“cogep-umutlu-yarinlar-icin-takipteyiz”-projesi-devam-ediyor-(4).jpgkars-polisinin-“cogep-umutlu-yarinlar-icin-takipteyiz”-projesi-devam-ediyor-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler