Kars turizmine çöp atmayın!

Kars turizmine çöp atmayın!

Karslı Turizmci Yazar Mehmet Duman, “Kars turizminin gelişmesi bugün yalan ve iftira atacak kadar cömert olduğunuz Karslılar tarafından gelişti.”

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Yazar Salih Seçkin Sevinç’in “Adeta çöp yiyorsunuz” başlıklı yazısına Karslı turizmcilerden tepki geldi.

“Kars turizmine çöp atmayın!” ifadesini kullanan Karslı Turizmci Yazar Mehmet Duman, “Yazar Salih Seçkin Sevinç, ‘Adeta Çöp Yiyorsunuz’ yazısında Kars turizmini sert ifadelerle baltalayan sözde bir köşe yazısı ele alarak Kars halkını, turizmcileri derinden üzen ve Kars esnafını da aynı zamanda zan altında bırakan bir yazı yazarken, bu duruma seyirci kalmaya gönlümüz el vermedi.” dedi.

Bu tarz ucuz yazılarla Karslı esnafları töhmet altında bırakmanın kabul edilemez olduğunu söyleyen Duman, “On gündür romanı için Kars’ta olduğunu ifade eden yazar, yazısında ismini yazdığı şahısların her ne hikmetse ‘kaçak misafirhaneyle’ ve anıtlar kurulundan izin alamadıklarından dolayı açılmayan bir restoranın, Kars gastronomisini düzelteceğini ifade ediyor. Bizler Kars turizmi için yıllardır hep birlikte çaba göstererek turizmi bu noktaya getirdik. Böyle ucuz yazıların Karslı esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı töhmet altında bırakması kabul edilemez!” diye konuştu.

Duman, yazarın bu yazısının eleştiriden çok hakaret olduğunu kaydederek, “Bu yazılan yazı samimiyetten uzak ve eleştiriden ziyade hakarettir. Yazıyı kaleme almasını isteyen şahıslar zaten yazı da ifade edilmektedir. Kars halkına ve turizmde faaliyet gösteren tüm işletmeleri zan altında bırakmak Kars turizmini yerle bir etmek demektir. Dileriz ki Kars Valiliği, Kars Belediyesi bu duruma tepkisiz kalmaz. Öyle duyumlar üzerine bir şehri karalayıp, sonra falan filan kişi restoran açacak şehir düzene girecek sözleri merdiven altı reklam kokan hareketlerdir. Reklamlarını Kars turizmini baltalayacak şekilde yapılmasını isteyenlere altını çizerek bir kez daha ifade ediyoruz! Bu yazı Kars’a hakarettir! Kars turizminin gelişmesi bugün yalan ve iftira atacak kadar cömert olduğunuz Karslılar tarafından gelişti.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler