Kars Valisi polislerle bayramlaştı

Kars Valisi polislerle bayramlaştı

Kars Valisi Türker Öksüz, Ramazan Bayramı nedeniyle görev başında bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kazımpaşa Polis Karakolunu ziyaret ederek, emniyet personelinin bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

14'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ile birlikte Kazımpaşa Polis Karakolunu ziyaret eden Vali Öksüz, bayram süresince görev alacak olan polislere başarılar diledi.

Vali Öksüz ve beraberindeki heyet daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret ederek koruma altındaki çocuklarla bayramlaşarak çeşitli hediyeler verdikten sonra Şehit Polis Memuru Ayhan Yıldız ve Şehit Er Emin Polat'ın ailelerini ziyaret ettiler.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Öksüz ve beraberindeki heyet, buradaki öğrencilerin bayramını kutladı.

Vali Öksüz ve beraberindeki heyet, Kümbetli Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek görev başındaki Mehmetçiklerimizin ve köy halkının bayramını kutladı.

kars-valisi-polislerle-bayramlasti-(2).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(1).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti!.jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(3).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(4).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(5).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(6).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(7).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(8).jpgkars-valisi-polislerle-bayramlasti-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler