Kars Valisi Türker Öksüz okul ziyaretlerine devam ediyor

Kars Valisi Türker Öksüz okul ziyaretlerine devam ediyor

Kars Valisi Türker Öksüz, Mustafa Kemal Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Mustafa Kemal Atatürk İlkokulunu ziyaret eden Vali Öksüz, okulda oluşturulan kütüphanenin açılışını yaptı.

Kütüphane açılışının ardından okulda incelemelerde bulunan Vali Öksüz, okul yöneticilerinden bilgi aldı. Sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya gelen Vali Öksüz, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Öksüz, öğretmenlerin sorun ve isteklerini dinledi.

Vali Öksüz öğretmenliğin, çok değerli, çok önemli ve aynı zamanda çok meşakkatli ve sabır isteyen bir meslek olduğunu belirterek, çocuklarımızın yarınlara hazırlanmasında öğretmenlerimize çok büyük görevler düştüğünü belirterek, öğretmenlerimizin özveriyle görev yaptığını söyledi.

Öğretmenlerden öğrencilerini, milli ve manevi değerlerine bağlı, temel insani değerleri benimsemiş, vatanına, milletine bağlı, insanlara faydalı bireyler olarak yetiştirmelerini isteyen Vali Öksüz, eğitimin ülkelerin kalkınmasında, gelişmesinde hayati bir önem taşıdığına vurgu yaparak, öğrencilerimizi yetiştirirken, onları ülkesine bağlı, vatanına bağlı ama çağın değerlerine de ulaşmış, özgüveni olan, küreselleşen dünyada, yer türlü yeniliğe açık olan, araştırma ve geliştirmeye hâkim olabilen, yer türlü yeniliğe açık olan nesiller olarak yetiştirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

kars-valisi-turker-oksuz-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler