Kars Valisi Türker Öksüz’ten Kars 36 Spor’a destek!

Kars Valisi Türker Öksüz’ten Kars 36 Spor’a destek!

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars 36 Spor’a 150 bin TL maddi destekte bulundu.

KARS HAKİMİYET

Kars 36 Spor heyeti, Vali Öksüz’ü, makamında ziyaret etti.

Vali Öksüz’ü makamında Teknik Sorumlu Mersud Demiroviç, Antrenör Sedat Aslan, Kulüp Müdürü Gencay Bulut, takım kaptanları Ufuk Koç ve Barış Altıntaş ziyaret etti.

Başarılarının devamını dileyerek Kars 36 Sporu 3. Ligde görmek istediğini dile getiren Vali Öksüz, 150 bin TL maddi destekte bulunmak için talimat verdi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Sayın Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyarete giden Teknik Sorumlumuz Mesut Demiroviç Kaleci hocamız Sedat Aslan, Kulüp Müdürümüz Gencay Bulut ve kaptanlarımız Ufuk Koç ve Barış Altındaş’ı içtenlikle karşılayan ve bu hafta sonu sporcu kardeşlerimizin kamuoyu ile paylaştığı maddi sorunlarının dinleyip çözüm odaklı 150.000 TL ödeme konusunda hemen talimat veren bugüne kadar Kulübümüz her sorunu için titizlikle ilgilenen ve çözümü konusunda uğraşan Valimiz Türker Öksüz önümüzdeki günlerde kendi başkanlığında Kulüp başkanımız ve yöneticilerle bir araya gelerek Kulübün önündeki maddi sorunların çözümü konusunda da toplantılar düzenleyecek. Kulübüz onursal başkanı ve Kars’a atandığı günden beri yaptığı çalışmalarla beğenilen ve sevilen Sayın Valimiz Türker Öksüz’e teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler