Kars Valisi’ne ‘hoş geldin’ ziyaretleri

Kars Valisi’ne ‘hoş geldin’ ziyaretleri

27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kars Valiliği görevine atanan Vali Türker Öksüz’e hoş geldin ziyaretleri ve Vali Öksüz’ün kurum ziyaretleri devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Doç Dr. Aşkın Çelik ve beraberindeki heyet, İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve beraberindeki heyet, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Askf) Kars Şubesi Heyet, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy ve Belediye Meclisi Üyeleri, Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ederek “hoş geldiniz” dediler.

Öte yandan Vali Öksüz, Kars Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü, İl Jandarma Komutanlığını ve Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve çalışmaları hakkında brifing aldı.

kars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(1).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(2).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(9).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(3).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(4).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(5).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(6).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(7).jpgkars-valisi’ne-‘hos-geldin’-ziyaretleri-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler