Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, TZOB Yönetim Kurula seçildi

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, TZOB Yönetim Kurula seçildi

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, "TZOB 27.Olağan Genel Kurul'nda rakipsiz girmiş olduğu seçimi kazanarak güven tazeleyen Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanımız Sayın Şemsettin Şemsi Bayraktar'ı tebrik ediyorum." dedi.

Ercüment DAŞDELEN

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB) 27’nci Genel Kurulu’nda, Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ın yönetimi güven tazeledi. Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, genel kurulda TZOB Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçilerek Doğu Anadolu Bölge Başkanı oldu.

Tek listeyle gidilen seçimde, Bayraktar, geçerli 309 oyun 308’ini aldı.

-Yönetim Kurulu-

Yapılan seçimde, Şemsi Bayraktar’ın listesinde yer alan Ahmet Bahadır Sezgin, Hasan Kozoğlu, Mustafa Hepokur, Hüseyin Darcan, Arslan Soydan, Mehmet Cevat Delil, Adem Ertaş, Eyyup Elmalı, Yunus Kılınç Yönetim Kurulu asıl üyeliğine seçildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri, İbrahim Erdallı, Süleyman Dönmez, Ali Çolak, Turgay Akçay, Ramazan Öztürk, Mehmet Ali Doğru, Ahmet Dökülen, Veli Kenar, Rıdvan Özmen, Hamdi Gemici’den oluştu.

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, "TZOB 27.Olağan Genel Kurul'nda rakipsiz girmiş olduğu seçimi kazanarak güven tazeleyen Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanımız Sayın Şemsettin Şemsi Bayraktar'ı tebrik ediyorum. Ayrıca beni yönetim kurulu üyeliğine (doğu anadolu bölge başkanlığına) laik gördüğü ve yanında görev verdiği için çok teşekkür eder çiftçilerimizin sesini duyurabilmek , onlar için daha faydalı işler yapabilmek için yıllardır emek vermiş ve vermeye de devam eden Sayın Genel Bakanımıza bu kutsal görevde bana da kendisiyle beraber yol alma fırsatı verdiği için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bizi destekleyen tüm oda başkanlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda çiftçilerimize hayırlı işler yapabilmemiz için vatanımıza ve milletimize hayırlı olabilmemiz için bizleri mahçup etmesin" dedi.

TZOB’un 27’nci Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde toplanarak kendi aralarında görev dağılımı yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler