Kars Ziraat Odasından Müdür Düzgün’e veda yemeği!

Kars Ziraat Odasından Müdür Düzgün’e veda yemeği!

Kars Ziraat Odası Başkanlığı, Çankırı’ya İl Müdürlüğüne tayini çıkan Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün için veda yemeği düzenledi.

Volkan KARABAĞ

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş başkanlığındaki yemeğe Ziraat Odası İl Koordinasyon Başkanı Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Sarıkamış Oda Başkanı Nesim Gök, Selim Oda Başkanı Ahmet Yıldırım, Kağızman Oda Başkanı Sülhettin Günday, Susuz Oda Başkanı Ejder Çakas, Arpaçay Oda Başkanı Ömer Erkaya katıldı.

Ertaş ve Hagi, il ve ilçe odaları adına Düzgün’e Kars’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, “Kars’ta görev yaptığınız süre içinde hem Kars çiftçisine hem bizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz. İnşallah gittiğiniz yerde de buradaki gibi hizmetler yaparsınız. Bizim odalar olarak temennimiz inşallah sizi üst düzey görevlerde görürüz. Böylelikle ilimize ve ülkemize hizmet etmeniz bizi çok mutlu edecektir.” dedi.

Ziraat Odası İl Koordinasyon Başkanı Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi ise, “2012 yılından bu yana ilimizde, bölgemizde, ilçelerimizde çok önemli hizmetlerde bulundunuz. Telefonunuz 7724 açıktı ve bizlere, tüm çiftçilerimize kapılarınız açıktı. Gitmeniz bizi üzüyor ama şartlar gereği gidiyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Bütün odalarımız ve çiftçilerimiz adına size teşekkür ediyor ve görevlinizde üstün başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün de, “Kars bizim ana vatanımızdır. Her zaman şunu söylerdim ‘Aksaray doğumluyum ama Karslıyım’ Nereye gidersem gideyim bu değişmeyecek. Karslılığım son nefesime kadar devam edecek. Karslıların sıcakkanlılığı, çalışkanlığı, dürüstlüğü, çabası ve gayreti asla unutulmaz. Bunun için de ben Kars’ı unutmayacağım.  Ziraat oda başkanlarımız, il başkanımız Adem Ertaş şahsında hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizler birlikte güzel işler yaptık. Allah’a şükür Kars’ta tarım adına çok uyumlu bir yol alındı. Hem siyasetçilerimiz, sayın bakanımız Ahmet Arslan, komisyon başkanımız Prof. Dr. Yunus Kılıç, sayın Valimiz Türker Öksüz’ün tarıma verdiği önem bizleri daha da azimli yapmıştır. Projelerimize destek vermelerinin yanında başta ziraat odalarımız olmak üzere STK’ların buna karşılık vermesi çalışmalarımızı hızlandırmıştır. Çünkü bazen siz çok şey yapmak isteseniz bile sahada karşılık bulmaz ise atıl kalır. Bu manada Kars halkının çalışkan çiftçisi bu projelere olumlu karşılık verdiler. Gerçekten de iyi ve verimli yıllar geçirdik. İl Ziraat Odası Başkanımız, İl Koordinasyon Başkanımız ve ilçe oda başkanlarımızın aynı tempoyla devam edeceklerine inanıyorum. Biz Kars’tan gitsek de gözümüz, gönlümüz ve kulağımız her zaman Kars’ta olacak. Allah hepimizden razı olsun. Haklarınızı helal edin.” ifadesini kullandı.

kars-ziraat-odasindan-mudur-duzgun’e-veda-yemegi!-(2).jpgkars-ziraat-odasindan-mudur-duzgun’e-veda-yemegi!-(3).jpgkars-ziraat-odasindan-mudur-duzgun’e-veda-yemegi!-(4).jpgkars-ziraat-odasindan-mudur-duzgun’e-veda-yemegi!-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler