“Kars’a 20 tren teşkil işçisi tahsis edildi, Karslı gençler fırsatı kaçırmayın”

“Kars’a 20 tren teşkil işçisi tahsis edildi, Karslı gençler fırsatı kaçırmayın”

Demiryol-İş Erzurum Şube Sekreteri ve Türk-İş Kars İl Temsilcisi Dinçer Yılmaz, İŞKUR üzerinden Meslek Yüksek Okulunun çeşitli bölümlerinden TCDD’ye alınacak 180 tren teşkil işçisinin 20’sinin Kars’a tahsis edildiğini söyledi.

Ercüment DAŞDELEN

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Karslı gençlerin bu fırsata ilgi göstermelerini isteyerek, TCDD’nin İŞKUR üzerinden Meslek Yüksek Okulu çeşitli bölümlerinden mezun olan 180 tane tren teşkil işçisi alacağını kendi sitesinde açıkladığını ve bunun 20 tanesinin Kars gar, lojistik merkezi, cambaz istasyonu ve Selim istasyonuna alınacağını belirtti.
Şartlardan birisinin de 5 yıl nakil istememek olmasına rağmen başka şehirlerden yine de müracaatlar ve de neticede kazananlar olduğunu ifade eden Yılmaz, “Daha sonra hakkı olsun olmasın doğal olarak nakil gitmeye çalışıyorlar. Zorda olsa başaranların sayısı bir hayli fazla. Bu yüzden ben de diyorum ki; şartları tutan Karslı gençlerimiz bu fırsata ilgili göstersinler. Hem yöremizin insanları nemalansın hem TCDD uzun süre personel kaybı yaşamasın. Müracaatlar 11 Marta kadar TCDD internet sitesi duyurular kısmında görebilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler