Kars’a uyuşturucu yakışmıyor!

Kars’a uyuşturucu yakışmıyor!

Kars polisi düzenlendiği operasyonda 4 kilo 243 gram esrar ile 340 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.

Polis ekiplerinin teknik takip ve titiz çalışma sonucu bir şahsın ikametinde yapılan aramada kurutulmaya bırakılmış, 4 kilo 243 gram esrar ile 340 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticaretinden” işlem yapılırken, şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir açıklama yaparak, Kars’a uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin yakışmadığını söyledi.

Uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların desteğinin kendileri için önemli olduğunu kaydeden Sağdıç, “Toplumumuz açısından büyük önem arz eden insanlığı özelliklede gençleri ve çocukları ciddi manada tehdit eden uyuşturucu ile mücadelemiz kesintisiz devam ediyor. Serhat şehrimiz Kars ilimize uyuşturucu kullanımı ve ticareti yakışmıyor. Gelin uyuşturucuyu hep birlikte bitirelim.  Bu noktada; Uyuşturucu ile mücadele de siz değerli halkımızın yardımları ve desteği bizler için azımsanmayacak derecede önem arz etmektedir. Uyuşturucu ile ilgili her türlü ihbar dikkate alınarak değerlendirildiğinden halkımızın uyuşturucuyu yetiştirenler ve satanlar ile ilgili gördükleri ve duydukları her türlü bilgiyi 155 ihbar hattına bildirmelerini bekliyoruz.” dedi.

il-emniyet-muduru-yavuz-sagdic.jpgkars’a-uyusturucu-yakismiyor!1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler