Karslı aşiretin sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu

Karslı aşiretin sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu

Karslı aşiretin sünnet düğününde 11 milyon 750 bin TL toplandı.

Kars'ın en büyük aşiretlerinden biri olan Mılli aşiretinin İstanbul Sultanbeyli'de düzenlediği sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu. Gecenin sonunda 11 milyon 750 bin TL toplandı. Masa üzerinde toplanan balya balya paralar bavullara koyularak salondan çıkarıldı.
İstanbul Sultanbeyli’de Kars’ın tanınmış aşiretlerinden biri olan Mılli aşiretinden Adem Baran’ın oğlu için düzenlediği sünnet düğününde milyonlar havada uçuştu. Sünnet düğünü, aşiret mensupları tarafından cep telefonları ile saniye saniye kayıt altına alındı. Masa üzerine konulan balya balya paralar, sayımın ardından bavullara konularak salondan çıkarıldı. Yöresel müzik eşliğinde başlayan sünnet düğünü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Adem Baran, "Misafirlerimizden Allah razı olsun. Çok kalabalıktı. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. 11 milyon 750 bin TL geldi. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

karsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-1.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-2.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-3.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-4.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-4.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-5.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-6.jpgkarsli-asiretin-sunnet-dugununde-milyonlar-havada-ucustu-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler