Karslı Şerif Aras Milyoner’de!

Karslı Şerif Aras Milyoner’de!

Karslı Şerif Aras, önceki gün Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

KARS HAKİMİYET

1968 yılında Çıldır Gölü sınırında bulunan Arpaçay İlçesine bağlı Göldalı Köyü’nde dünyaya gelen Şerif Aras, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvuru yaptı.

Başvurusu olumlu cevaplanan Aras, oğlu ve yeğeniyle yarışmaya katıldı.

Askerlik çağından sonra İstanbul’a çalışmak için giden, kendisinin okuyamadığını ve çocuklarının okutması için büyük çaba gösterdiğini ifade eden Aras, memleketi Çıldır Gölünün de özelliklerinden yarışmada bahsetti.

Duygulu anların yaşandığı yarışmada sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise, “Sizin jenerasyonunuzda Anadolu’da tabi okumak isteyip de o fırsatı, imkanı ve desteği bulamayan bir çok insan şükürler olsun ki evlatlarına o emeği fazlasıyla gösterip, onların o diplomalarını görüp gurur duyuyorlar ve memlekete hizmet ediyorlar. Siz o zamanda bulamadığınız fırsatları evlatlarınıza veriyorsunuz, benim babam da onlardan biridir. O yüzden sizin ve seyircilerin huzurunuzda bu babalara tekrar şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ederiz. Hakkınız ödenmez.” ifadesini kullandı.

Yarışma öncesi kendi yazdığı manisini okuyan Aras, “Derdim var ilmek ilmek, Kolay mıydı buraya gelebilmek, Gelip de sizleri burada görebilmek, Bu sorulara doğru cevap verebilmek zor Kenan bey, zor.” dedi.

Maniden sonra gerçekleşen yarışmada Aras, 7 bin 500 lira değerindeki “Hangi adda bir sanat türü vardrı?” 6’ncı soruya yanlış cevap vererek yarışmadan bin lira ödül ile ayrıldı.

karsli-serif-aras-milyoner’de!-(2).jpgkarsli-serif-aras-milyoner’de!-(1).jpgkarsli-serif-aras-milyoner’de!-(3).jpgkarsli-serif-aras-milyoner’de!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler